background

30 juni 2016

Louwman rondt overname dealeractiviteiten Rüttchen Automotive af


De familiebedrijven Louwman en Rüttchen maken vandaag bekend dat de overname van de dealeractiviteiten van Rüttchen Automotive aan Louwman Dealer Group is afgerond. Het voornemen hiertoe is afgelopen januari aangekondigd en de transactie is nu daadwerkelijk geëffectueerd.

Nadat eerder dit jaar reeds een vijftal Peugeot dealerbedrijven onder de naam Blauwendaal zijn toegevoegd aan de Louwman Dealer Group en vorig jaar de activiteiten van Car Net en Van Dorst Automotive, is de groep nu trots te melden dat het familiebedrijf Rüttchen en daarmee de merken Mercedes-Benz, smart, Fuso en Mitsubishi aan haar portefeuille zijn toegevoegd.

Bas Rüttchen: “We zijn als familie verheugd dat met deze overname de continuïteit van ons bedrijf naar de toekomst extra is gewaarborgd”.

Eric Louwman: “We zijn trots te kunnen melden dat de overname nu daadwerkelijk een feit is. In de voorbije maanden is door beide bedrijven veel werk verzet om deze overname te doen laten slagen en het bedrijf daarmee voor te bereiden op een mooie toekomst”.


Noot aan redacteuren:

Over de Louwman Group:
De Louwman Group is een van de grootste autodistributeurs in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf – waarvan de oorsprong meer dan 90 jaar teruggaat – is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki, inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren van het Japanse merk. Daarnaast is de Louwman Group actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Group is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Guido Roozekrans, telefoon: 0162 585 321.

Back to overview arrow

Louwman rondt overname af dealergroep Van Dorst