background

27 september 2016

Louwman neemt Peugeot dealers Eigenraam over


De Louwman Dealer Group neemt Autoservice Eigenraam per 1 oktober over. Dit maken beide partijen vandaag bekend. Het betreft de Peugeot dealerbedrijven in Schiedam en Naaldwijk.

Nadat eerder dit jaar een vijftal Peugeot dealerbedrijven onder de naam Blauwendaal zijn toegevoegd aan de Louwman Dealer Group, is de groep nu trots te melden dat met deze overname de Peugeot activiteiten nog verder zijn uitgebreid. Zowel de verkoop als aftersales activiteiten van Eigenraam Schiedam en Naaldwijk maken onderdeel uit van de overname, die per 1 oktober aanstaande geëffectueerd wordt.

Algemeen directeur Marco Broere: "Wij zijn heel trots dat wij met deze overname de Peugeot dealer voor 'Groot-Rotterdam' worden! De vestigingen van Eigenraam zullen verder gaan onder de naam Blauwendaal. Desalniettemin zullen zowel Martin als Rob Eigenraam voor de vestigingen blijven werken en daarmee behouden we het familiegevoel dat ook binnen de Louwman Groep zo belangrijk is!"

Algemeen directeur Martin Eigenraam: "Ook wij zijn blij dat we in deze roerige tijden een degelijke en sterke partner hebben gevonden die zorgt voor de continuïteit voor onze klanten en medewerkers. In Vlaardingen zetten we onze activiteiten voort met de verkoop van gebruikte auto's en service/onderhoud aan alle merken onder de naam Vakgarage Eigenraam."


Noot aan redacteuren:

De Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group: de Louwman Dealer Group is één van de 20 grootste automotive groepen in Europa. Het familiebedrijf waarvan de oorsprong teruggaat tot 1923, is importeur en dealer voor de merken Toyota, Lexus, Morgan, McLaren en Suzuki (incl. motorfietsen en marine), alsmede dealer voor Mercedes-Benz, Mazda, Ford, Mitsubishi, SMART, Maserati, Jeep en Alfa Romeo (totaal 54 dealerbedrijven verspreid over Nederland en Tsjechië). Daarnaast is de groep actief in lease- en financieringsactiviteiten, onderdelenhandel en banden import.
Een andere grote activiteit is Welzorg: een specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Welzorg is marktleider in Nederland en Denemarken.
Op dit moment zijn er binnen de Louwman Group ongeveer 2650 medewerkers werkzaam. De Louwman Group kent een aanhoudende groei en is sterk klantgedreven.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Guido Roozekrans, telefoon: 0162 585 321.


Back to overview arrow

Louwman neemt Peugeot dealers Eigenraam over